5 povređenih u udesu kod aerodroma

Pet osoba, od kojih jedna teže, povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na obilaznici oko Beograda kod aerodroma "Nikola Tesla".

Izvor: B92

Petak, 19.09.2014.

07:47

Default images

Nesreća se dogodila sinoć oko 23.30, a osoba koja je teže povređena na kratko je ostala bez svesti, ali je stabilizovana u Urgentnom centru, dok su četvorica mladića od 19 godina zadobila lakše povrede, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Oko 04.25 u Zemunu se dogodila još jedna saobraćajna nesreća. Povređen je muškarac (30) koji je zbog povrede glave prevezen u Kliničko-bolnički centar Zemun, kazala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći imala ukupno 115 intervencija, a od hroničnih bolesnika najčešće su se javljali asmatičari, srčani i psihijatrijski bolesnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: