Volonteri pomažu Obrenovcu

Na desetak lokacija u Obrenovcu sutra će biti održana volonterska akcija u kojoj će se pomagati uglavnom starim, bolesnim i socijalno ugroženim Obrenovčanima.

Izvor: B92

Petak, 19.09.2014.

23:45

Default images

Akciju organizuju Forum poslovnih lidera i Smart kolektiv, uz podršku USAID-a i Instituta za održive zajednice, a kao volonteri učestvovaće i šef delegacije EU u Beogradu Majkl Devenport, američki ambasador Majkl Kirbi i predsednik Foruma poslovnih lidera i predsednik Izvršnog odbora banke Sosiete ženeral Frederik Kuen, saopštio je organizator.

Volonteri će pomagati ugroženim porodicama koje su se prijavile opštinskom Volonterskom servisu jer nisu mogli sami da saniraju štetu, a jedna od lokacija na kojoj će biti organizovana akcija jeste Stara Tamnava 10, gde će volonteri uklanjati malter i sanirati zidove kuće porodice Simonović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: