Majdanpek traži pomoć zbog poplava

Opština Majdanpek otovorila je namenski račun za pomoć poplavljenima u naseljima Boljetin i Oreškovica. Broj namenskog računa za donacije je 840-3135741-62.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 19.09.2014.

10:48

Default images

Predsednik privremenog organa opštine Majdanpek Dejan Vagner rekao je da opština nema dovoljno sredstava za otklanjanje posledica poplava.

"Ostalo je jako malo vremena do početka zimske sezone, pa je neophodno da se posledice poplava saniraju što hitnije i na taj način izbegne humanitarna katastrofa", izjavio je on, a navodi se u saopštenju ove opštine.

Obilne padavine koje su 14. i 15. septembra pogodile opštinu Majdanpek izazvale su veliku materijalnu štetu u Boljetini i Oreškovici, oštećen je veliki broj kuća u priobalju Boljetinske reke kao i putevi koji ta mesta povezuju sa opštinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: