"SPS da preuzme vodeću ulogu"

Na sednici Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS istaknuto je da partija može da preuzme vodeću ulogu u istorijskim izazovima, koja je levici predodređena.

Izvor: B92

Petak, 19.09.2014.

17:52

Default images

U saopštenju posle sednice navedeno je da aktuelno vreme zahteva jačanje organizacione strukture stranke koje podrazumeva veće angažovanje mladih i progresivnih snaga spremnih da se suoče sa svim teškoćama i problemima koji se stavljaju pred socijaliste.

Iz stranke su poručili da je zadatak da se na predstojećem Kongresu ponudi najbolji program kao i najkvalitetnija kadrovska ponuda za jačanje partije.

“Ovo je programski kongres, a ne kadrovski i prilikom predlaganja kandidata za unutar partijske izbore kao i delegata za predstojeći Kongres treba birati kvalitetan kadar koji se dokazao svojim angažovanjem i znanjem, a prilikom predlaganja kandidata na nivou svake organizacije mora se voditi računa o socijalnom sastavu, zastupljenosti mladih i žena“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je nakon sednice Izvršnog odbora održan je sastanak rukovodstva sa predsednicima opštinskih odbora SPS na kojem su utvrđeni rokovi i izborne radnje za sprovođenje izbora u mesnim, opštinskim, gradskim i pokrajinskim organizacijama SPS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: