Francuska: Tri žrtve poplava

Tri osobe su poginule, a dve se vode kao nestale u jednom kampu na jugu Francuske koji je uništen u poplavi, saopštili su danas lokalni vatrogasci.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.09.2014.

10:05

Default images

Dve osobe su ranije stradale na istom području. Potok koji prolazi pored kampa, pretvorio se, usled jakog pljuska u sredu, u bujicu koja je odnela nekoliko kamp kuća i karavana u regionu Ero na jugu Francuske.

Tri osobe su poginule, a dve žene se vode kao nestale, saopštila je policijska prefektura Eroa i dodala da su tri opštine pogođene nevremenom zbog čega 6.500 domaćinstava nema struje.

Meteorološka služba saopštila je danas da postoji opasnost od izlivanja lokalne reke, iako za danas nisu predviđene obilne padavine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: