Oproštajna poseta Vaščuka

Predsednik Nikolić primio je u oproštajnu posetu kanadskog ambasadora u Srbiji, kome se zahvalio na doprinosu da se odnosi dve zemlje podignu na viši nivo.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.09.2014.

11:34

Default images

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je u srdačnom i prijateljskom razgovoru sa odlazećim ambasadorom Kanade Romanom Vaščukom zahvalio na njegovom doprinosu da se odnosi između Kanade i Srbije podignu na što viši nivo, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

''Sada je u Srbiji stvorena pogodna poslovna klima za povećanje obima investicija kanadskih kompanija u našu privredu'', istakao je predsednik Nikolić.

Ambasador Vaščuk je rekao da su kanadske firme zainteresovane za ulaganja u Srbiju i da se u vezi toga uskoro očekuje formiranje kanadske biznis-komore u našoj zemlji, za koju su deset velikih kanadskih kompanija već obezbedile budžet.

Kanadski privrednici su posebno zainteresovani za velike projekte, poput „Beograda na vodi“, i želeli bi da se uključe u njihovu realizaciju, istakao je ambasador Vaščuk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: