Za informacije o MH17 30 miliona $

Nemačka kompanija koja se bavi istraživanjima prevara u osiguranju ponudila je oko 30 miliona dolara za informacije i rušenja malezijskog aviona iznad Ukrajine.

Izvor: B92

Sreda, 17.09.2014.

20:53

Default images

Kompaniju Vifka angažovao je anonimni klijent, a pored nagrade ona nudi i promenu identiteta osobi koja bude dala informacije o padu MH17.

“Nakon užasnog događaja političari širom sveta su izjavljivali kako žrtvama, porodicama i javnosti duguju objašnjenja o okolnostima pada, ali se to nije dogodilo“, navedeno je na internet prezentaciji kompanije.

Vifka je navela da želi odgovore na pitanja ko je oborio MH17, ko je izdao naređenje, ko skriva dokaze, ko je direktno odgovoran, šta se dogodilo sa vojnicima koji su pucali na avion, kao i otkrivanje imena ljudi koji su zataškali ceo slučaj.

MH17 na letu iz Amsterdama u Kuala Lumpur sružio se na istoku Ukrajine, gde su velike borbe vodile proruske i ukrajinske vojne snage. Poginulo je svih 298 putnika i članova posade, a nezavisna holandska istraga nedavno je došla do zaključka da je avion pao nakon što ga je pogodio veliki broj gelera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: