"Policija radi bezbednosne procene"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je organizatorima Parade ponosa da policija radi na bezbednosnoj proceni.

Izvor: B92

Sreda, 17.09.2014.

20:12

Default images

On je istakao da će policija osigurati bezbednost svih građana Beograda, te obavestio predstavnike Organizacionog odbora Parade ponosa o stanju bezbednosti i rizicima koje donosi održavanje tog skupa.

Na sastanku sa organizatorima Parade ponosa zakazane za 28. septembar, bili su i predstavnici organizacionih jedinica Ministarstva koji se bave bezbednošću javnih skupova.

Ministar kulture u Vladi Srbije Ivan Tasovac najavio je da će učestvovati na Paradi ponosa, dok je Demokratska stranka donela odluku o odlaganju sednice Glavnog odbora prethodno zakazane za 27. septembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: