Saradnja ministarke i ombudsmana

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ombudsman Saša Janković dogovorili su zajednički rad na rešavanju problema građana.

Izvor: B92

Sreda, 17.09.2014.

16:39

Default images

"Razgovarali smo kako da zajednički učinimo sve što mozemo da poboljšamo život građana, a sasvim sigurno možemo mnogo toga da uradimo u vezi sa problemima koji se tiču inspekcijskih službi", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je navela da će to Ministarstvo i ombudsman raditi na boljoj koordinaciji između republičke i opštinskih inspekcija, jer tu postoje problemi, kao i da će razgovarati o novom zakonu o inspekcijskim službama.

Ministarka i ombudsman razgovarali su i o pritužbama građana koje stižu ombudsmanu, a koje imaju veze sa poslovima iz domena Ministarstva saobraćaja, građevine i infrastrukture.

"Ombudsmanu stižu pritužbe na lošu signalizaciju puta, kružne prelaze, usluge u vozu, signalizaciju na putu, rad inspekcija... To je ono što građani vide svaki dan", rekla je Mihajlović i istakla da će ministarstvo u saradnji sa ombudsmanom raditi na rešavanju tih problema.

Ona je navela i da je dogovoreno da predstavnici Ministarstva jednom mesečno sastaju sa ombudsmanom i njegovim saradnicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: