Fond B92:Predate knjige u Obrenovcu

Fond B92 posetio Prvu obrenovačku osnovnu školu i Gerontološki centar u Obrenovcu, gde su predali knjige koje su prikupljene u akciji "Poplava ljubavi".

Izvor: B92

Sreda, 17.09.2014.

16:13

Default images

Tokom "Poplave ljubavi" u Ulici otvorenog srca, prve subote u septembru, brojni učesnici manifestacije još jednom su pokazali da dobra volja ne poznaje granice.

Fond B92 je, zahvaljujući pre svega solidarnosti posetilaca, i uz pomoć svojih volontera, RDP B92, Ateljea 212, Skupštine grada Beograda, Opštine Stari grad, Doma omladine Beograda, Turističke organizacije Beograda i uz nesebičnu pomoć donatora - kompanija NIS, Telekom, Danube Foods, Tehnounion Exim, Opštine Stari grad i Elixir Group koja je bila sponzor manifestacije - prikupio 1.263.733 dinara.
Prikupljene knjige u Poplavi ljubavi (Foto: B92)
Ova sredstva biće upotrebljena za nabavku računarske opreme i opreme za video-nadzor za vrtić "Perka Vićentijević" u Obrenovcu, obnovnu krova na vrtiću "Milica Nožica" u Valjevu, završetak obnove poplavljenih podrumskih prostorija u vrtiću "Bambi" u Paraćinu, te završne radove na obnovi glavne zgrade vrtića "Dečja radost" u Svilajncu. Pored novčanih donacija tokom Ulice otvorenog srca građani su donosili i knjige. Na ovaj način je prikupljeno preko 2.000 knjiga za sve uzraste. Slikovnice i knjige za predškolsku decu obradovaće mališane u vrtiću "Dečja radost" u Svilajncu. Knjige za školarce i prikupljeni školski pribor uručeni su danas đacima Prve obrenovačke osnovne škole, dok će se prikupljena literatura za odrasle čitati u Gerontološkom centru u Obrenovcu.

Hvala svima koji su otvorili svoje srce u Ulici otvorenog srca!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: