Dačić o saradnji sa Kanadom

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ambasador Kanade u Srbiji Roman Vaščuk razgovarali su o saradnji dve zemlje.

Izvor: B92

Sreda, 17.09.2014.

16:32

Default images

Dačić i Vaščuk su ocenili da je nedavnom posetom šefa kanadske diplomatije Džona Berda Srbiji potvrđena pozitivna dinamika bilateralnih odnosa i postavljena dobra osnova za dodatno unapređenje političkog dijaloga Srbije i Kanade.

Ministar Dačić je izrazio zadovoljstvo zbog dobre saradnje dve države i u oblasti ekonomije, posebno u kontekstu značajnog broja kanadskih investicija u Srbiji.

On je pohvalio angažman ambasadora Vaščuka koji je tokom svog mandata pokazao značajno zalaganje za unapređenje odnosa dve zemlje na svim poljima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: