BG: Devet osoba lakše povređeno

Devet osoba lakše je povređeno u nezgodama koje su se sinoć i tokom noći dogodile u Beogradu, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.09.2014.

07:51

Default images

U nesreći koja se dogodila na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Milentija Popovića oko 19.48 lakše je povređeno pet osoba. Vozač, muškarac (54), zadobio je povrede grudnog koša i glave, dok je muškarac (39) povredio glavu i desno koleno.

Sve osobe su prebačene u Urgentni centar.

U 20.22 u Ulici kneza Miloša, žena (60) je prilikom kočenja povredila desno rame. Prevezena je u Urgentni centar.

U Ruzveltovoj 16 lakše su povređene dve osobe, dok je u nesreći kod Zelenog venca devojka (22) kao pešak zadobila lakšu povredu glave.

U nezgodi koja se oko 19.27 desila na uglu Batutove ulice i Bulevara kralja Aleksandra kada su se prevrnula kola nema povređenih.

Ekipi Hitne pomoći najviše su se javljali astmatičari i srčani bolesnici, a od 130 intervencija, 33 je bilo na javnom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: