KV:Poginuli otac i petogodišnji sin

U Vitanovcu kod Kraljeva poginuli su večeras O.Ć. (49) i njegov petogodišnji sin, kada je na njih naleteo automobil dok su pešačili.

Izvor: B92

Nedelja, 14.09.2014.

22:00

Default images

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na državnom putu Kraljevo – Kragujevac, u Vitanovcu kod Kraljeva, večeras oko 19,30 časova, dve osobe su podlegle povredama, od kojih jedna maloletna, saopštio je MUP.

Do nezgode je došlo kada je automobil marke "Audi“, trsteničkih registarskih oznaka, kojim je u pravcu Kraljeva upravljao J.L.(1985) iz Velike Drenove kod Trstenika udarilo pešake O.Ć.(1965) iz Godačice kod Kraljeva i njegovog petogodišnjeg sina, koji su preminuli na licu mesta, navodi policija.

U toku je uviđaj koji vrši zamenik Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu u prisustvu pripadnika saobraćajne policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: