NS: Izrešetao auto, ranio dvojicu

Nepoznati napadač ispalio je sinoć u automobil na Detelinari više hitaca i tom prilikom ranio dva mladiće koji su se nalazili u vozilu, saznaje 021.rs.

Izvor: Beta, Tanjug

Nedelja, 14.09.2014.

11:13

Default images

Novosadska policija saopštila je danas da intenzivno traga za osobom koja je noćas ranila dvojicu Novosađana.

Policija je saopštila da je ta osoba iz vatrenog oružja ranila jednog 23-godišnjeg i jednog 26-godišnjeg Novosađanina, u Rumenačkoj ulici, oko ponoći.

Povređeni mladići su zbrinuti u Kliničkom centru Vojvodine, a tužilaštvo je nedelo okvalifikovalo kao teško ubistvo u pokušaju, navodi se u policijskom saopštenju.

Napad se dogodio oko 1 sat posle ponoći, a u Urgentni centar su se javili mladići sa lakšim povredama zadobijenim vatrenim oružjem. Jedan je pušten na kućno lečenje, dok je drugi je zadržan na ortopediji.

Kako je rečeno Tanjugu u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, D.M. (26) zadobio je prostrelnu ranu desne butine, stabilnog je stanja i zadržan je na Klinici za ortopediju, dok je M.R. (23) lakše povređen jer ga je metak samo okrznuo po desnoj potkolenici i otpušten je na kućno lečenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: