Danas oblačno i kišovito

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i najvišom dnevnom temperaturom od 21 do 26 stepeni.

Izvor: B92

Sreda, 03.09.2014.

07:10

Default images

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren, severni i severoistočni, a najniža temperatura vazduha iznosiće od 15 do 18 stepeni.

I u Beogradu će danas biti oblačno vreme, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, slabim i umerenim, severnim i severoistočnim vetrom. Najniža temperatura vazduha iznosiće 18, a najviša 23 stepena.

Na području Srbije do 4. septembra lokalno se očekuje veća količina padavina, upozorava se u saopštenju.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 10. septembra, do ponedeljka biti pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Od utorka se očekuje razvedravanje. Temperatura će biti bez bitnije promene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: