Politika:Milićev uhapšen zbog droge

Prema saznanjima "Politike" Marko Milićev uhapšen je u Kini još u petak i to po poternici raspisanoj zbog trgovine drogom, a ne zbog nesreće na Brankovom mostu.

Izvor: B92

Utorak, 02.09.2014.

12:28

Default images

List piše da je Marko Milićev uhapšne u Kini u petak i to ne zbog učešća u nesreći u kojoj je stradao Luka Jovanović, za šta ga terete srpski istražni organi.

Sa njim uhapšen još jedan Srbin koji je pušten pošto mu je oduzet pasoš, navodi Politika.

Ministar policije Nebojša Stefanović juče je na konferenciji za novinare saopštio da je Marko Milićev, osumnjičen da je 25. juna vozilom "mini-moris kantrimen” na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića, uhapšen u Kini i da će uskoro biti izručen Srbiji. Stefanović je rekao da je Milićev uhvaćen u centralnoj Kini i da se nalazi u pritvoru.

Stefanović je dodao da je Milićev iz Srbije otišao 10. avgusta i to Tursku, a da je zatim tri dana kasnije iz Turske krenuo ka Hongkongu, a da je u centralni deo Kine stigao 15. avgusta.

Kako "Politika” saznaje, Milićev je uhapšen proteklog petka u popodnevnim časovima po našem vremenu u jednom od tržnih centara u centralnoj Kini.

"Milićev je u Kini priveden po poternici koja je za njim raspisana zbog trgovine narkoticima, a ne zbog učešća u saobraćajnoj nesreći zašta ga terete srpski istražni organi. Pošto se u Kini trgovci narkoticima streljaju, Milić je molio tamošnju policiju da ga pusti, objašnjavajući im da on u Srbiji ne odgovara za nedozvoljenu trgovinu narkoticima, već za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja", otkriva "Politikin” izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: