Dačić na Bledu na Strateškom forumu

Na Bledu počinje 9. Strateški forum, najznačajniji događaj u Sloveniji u oblasti spoljne politike, na kojem će se razmatrati moć poverenja u globalnoj politici.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.09.2014.

10:35

Default images

Forum, na kome će, kako je najavljeno, učestvovati šef srpske diplomatije Ivica Dačić, počeće obraćanjima odlazećeg slovenačkog ministra spoljnih poslova Karla Erjaveca i spikera Milana Brgleza.

Bledskom strateškom forumu će prisustvovati i odlazeća slovenačka premijerka Alenka Bratušek, koja će imati i bilateralne susrete, izmedju ostalog sa predsednikom Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Sumom Čakrabartijem i sa madjarskim ministrom spoljnih poslova Tiborom Navračičem.

Filozofija rukovodjenja će biti tema jednog od glavnih panela na ovom skupu, kojem će se obratiti slovenački predsednik Borut Pahor, nakon čega će uslediti razmena mišljenja više sadašnjih i bivših ministara spoljnih poslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: