BG: Dvoje dece povređeno u udesima

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, među kojima i sedmogodišnji dečak i 16-godišnja devojčica.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.09.2014.

07:15

Default images

U udesu, koji se dogodio oko 20.20 časova na uglu ulica Ignjata Joba i Vojislava Ilića na Voždovcu, dečak uzrasta oko sedam godina zadobio je razderotinu slepoočnog dela glave, istezanje vrata i povrede levog kolena i potkolenice, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Tom prilikom mladić star 21 godinu zadobio je povrede glave i ramena i istezanje vrata, istakla je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Urgentni centar.

U udesu oko 21 čas u Bubanj Potoku muškarac star oko 50 godina zadobio je povrede glave i stomaka i istezanje vrata i pod sumnjom da ima unutrašnje krvarenje, prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je portparol Hitne pomoći.

Devojčica uzrasta 16 godina tom prilikom zadobila je povredu ramena, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći.

Dvojica mladića, od kojih je jedan star oko 24, a drugi oko 21 godinu, su u udesu oko 00.55 časova u Prvomajskoj ulici u Zemunu zadobili povrede istezanje vrata, a prevezeni su u KBC Zemun, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 90 intervencija od kojih 11 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom, precizirala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: