Akcija protih bahatih vozača

Policija namerava da postavljanjem radara i strožom kontrolom propuštanja dece na pešačkim prelazima spreči bahato i nasilničko ponašanje vozača u blizini škola

Izvor: Beta

Ponedeljak, 01.09.2014.

10:35

Default images

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će policija u narednih mesec dana sprovoditi akciju protiv bahatih vozača.

Ministar je istakao da će direktori svih osnovnih škola moći da se obrate policijskoj upravi povodom Pravilnika o bezbednosti dece u saobraćaju kao i da će sami roditelji, kroz saradnju sa policijom, moći aktivnije da učestvuju u povećanju bezbednosti dece u saobraćaju.

Pripadnici Saobraćajne policije su na improvizovanom pešačkom prelazu ispred te zemunske škole pokazali deci kako se bezbedno prelazi ulica i kako da poštuju saobraćajne propise.
Foto: Tanjug
"Početak školske godine je prilika da se svi podsetimo na značaj bezbednosti dece u saobraćaju", rekao je Stefanović u Osnovnoj školi "Svetozar Miletić", u beogradskoj opštini Zemun, prilikom predstavljanja Pravilnika o bezbednosti dece.

On je ocenio da je to važna akcija, koja se sprovodi s ciljem da nijedno dete u Srbiji ne strada u blizini škole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: