Kišni dani dolaze sa septembrom

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, pre podne uglavnom suvo u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima, naročito na istoku i jugu.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.09.2014.

07:55

Default images

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, posle podne, uveče i tokom noći mestimično će biti kiša, pljuskovi i grmljavine, prvo u zapadnim i severnim krajevima, a na istoku i jugoistoku će se zadržati uglavnom suvo.

Duvaće slab i umeren, južni, jugoistocni, u Podunavlju i Banatu povremeno i jak vetar. Najniža temperatura biće od 12 do 20, a najviša dnevna od 25 do 30 stepeni.

I u Beogradu će biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Uveče i tokom noći očekuje se kiša, lokalni pljuskovi i grmljavine. Duvaće umeren, povremeno i jak, jugoistocni vetar. Najniža temperatura biće oko 20, a najviša dnevna oko 28 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 8. septembra, biće promenljivo oblačno i malo svežije s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: