Berdu predstavljen Beograd na vodi

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali predstavio je ministru spoljnih poslova Kanade Džona Berda i najznačajniji projekat Beograd na vodi, saopštio je Beoinfo.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 31.08.2014.

18:45

Default images

Mali je ugostio Berda u obnovljenom zdanju Beogradske zadruge

Mali je izjavio da mu je drago što je imao priliku da ugosti Berda, koji je prvi put u prestonici Srbije, a koji je izrazio želju da se upozna sa projektom i vidi rekonstruisanu zgradu.

"Poručio sam mu da se nadam da će, kada sledeći put dodje da ima priliku da se uveri kako se projekat realizuje na obali reke Save", istakao je gradonačelnik i dodao da projekat Beograd na vodi privlači veliku pažnju kako domaće tako i medjunarodne javnosti.

Prema njegovim rečima, od kraja juna, od kada je otvorena renovirana zgrada Beogradske zadruge master, plan projekta videlo je više od 40.000 ljudi.

Kako je navedeno u saopštenju, dogadjaju je prisustvovao i kanadski ambasador u Beogradu Roman Vaščuk.

Ovo je prva poseta šefa kanadske diplomatije našoj zemlji od 2001.godine, dodaje se u saopštenju, a kanadska delegacija će se u natavku višednevne posete sastati i sa najvišim državnim zvaničnicima Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: