BG: Relativno mirna noć

Noć u Beogradu protekla je bez incidenata, uz tri lakše saobraćajne nesreće i uobičajen broj intervencija kod hroničnih bolesnika, rečeno iz Hitne pomoći.

Izvor: Beta

Subota, 30.08.2014.

09:11

Default images

U lančanom sudaru dva automobila na autoputu Beograd Zagreb kod pumpe Zmaj sinoć oko 20.30 povređeni su muškarac (33) koji je zbog povrede slabinskog dela kičme i istezanja vrata prebačen u Urgentni centar, i devojčica (13) iz drugih kola koja je povredila stomak, ali su roditelji odbili dalji medicinski tretman.

Noćas oko 1.30 na Zrenjaninskom putu kod nadvožnjaka ka Kovilovu povređen je muškarac (37) i on je pod sumnjom na prelom ključne kosti i povredu levog ramena prevezen u Urgentni centar.

U naselju Železnik noćas oko dva sata muškarac od oko 25 zadobio je u udesu tupu povredu glave, razderotine, povredu desnog kolena i prebačen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć imala je 125 intervencija od kojih su 20 bile na javnim mestima, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani pacijenti sa bolom u grudima, astmatičari i hipertoničari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: