Sa bebom na posao u Vladu APV

Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić sa svojom sada šestomesečnom bebom već četiri meseca dolazi na posao.

Izvor: B92

Subota, 30.08.2014.

18:11

Default images

Iako se u Srbiji zvanično propagira politika poboljšanja nataliteta, u praksi je drugačije, pa se često dešava da žena, nakon što zatrudni, ostane bez posla.

U Vladi Vojvodine situacija je nešto drugačija. Tako je pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić radila gotovo do samog odlaska u porodilište, a na posao se vratila samo dva meseca, nakon porođaja. Na posao svakodnevno dolazi sa svojom, sada već šestomesečnom bebom, Milana.

Tepićeva je odlučila da se na posao vrati jer je, baš u vreme kad je bebu rodila, trebalo realizovati više važnih projekata. Jedan od njih je nedavno i zaživeo, a to je uvođenje seksualnog vaspitanja u 66 vojvođanskih škola.

Kaže da je svesna da priroda njenog posla omogućuje to da dovodi i bebu, dok je drugim ženama, koje na primer rade u fabrici, ta situacija nezamisliva. Kaže da je njena beba prisustovala i važnim sednicama u Vladi.

Više o tome pogledajte u našem prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: