Erdogan prihvatio poziv Vujanovića

Novi predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan prihvatio je poziv predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića da poseti Crnu Goru, javljaju Vijesti.me.

Izvor: B92

Petak, 29.08.2014.

12:49

Default images

Potpredsednik Vlade Crne Gore Rafet Husović prisustvovao je na svečanoj ceremoniji inauguracije novoizabranog predsednika Turske, Redžepa Tajipa Erdogana.

"Husović je prilikom kratkog susreta sa Erdoganom čestitao stupanje na novu dužnost, uz uverenje da će dinamika saradnje naše dve zemlje nastaviti uzlaznom putanjom i preneo poziv predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića da poseti Crnu Goru, što je gospodin Erdogan sa zadovoljstvom prihvatio", navodi se u saopštenju Vlade.

Dodaje se da je Husović, tokom boravka u Turskoj, imao i kraće susrete sa potpredsednikom Vlade Turske Emrulahom Islerom, ministrom za evropske poslove Mevlutom Cavusoluom, ministrom ekonomije Nihat Sejbekdjijem, direktorom Instituta za stipendiranje stranih studenata Kudretom Bulbulom, poslanicima turskog Parlamenta i drugim visokim zvaničnicima, prenosi portal Vijesti.me.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: