Ugljanin čestitao premijeru Turske

Povodom izbora gospodina Ahmeta Davutoglua za premijera Turske, predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin uputio je čestitku.

Izvor: B92

Petak, 29.08.2014.

14:31

Default images

"Poštovani predsedniče Davutoglu, čestitam Vam na izboru za predsednika Vlade Republike Turske i želim Vam puno sreće i uspeha u radu. Čestitam Vam na poverenju koje ste dobili od Predsednika države u ovom vrlo značajnom trenutku za Tursku i na podršci koju ste dobili od Turskog parlamenta. Želim Vam puno uspeha na ostvarivanju ciljeva koje je AK Partija zacrtala da ostvari do 2023. godine", navedeno je u čestitiki.

"Čestitam Vama i turskom narodu sa željom da nastavite dalji ekonomski razvoj Vaše zemlje koji ide uzlaznom putanjom od stupanja AK Partije na čelo Republike Turske. Očekujem da će odnosi Vlada Republike Turske i Srbije, kao i saradnja biti od jednake koristi za građane Srbije i Turske, a na dobrobit našeg naroda", zaključio je Ugljanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: