KV: Uhapšen republički inspektor

Uhapšen republički saobraćajni inspektor iz Kraljeva pod sumnjom da je prevario ljude nudeći im za novac poslove u Nemačkoj, za koje se ispostavilo da su lažni.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 28.08.2014.

18:06

Default images

Kraljevačka policija uhapsila je i po nalogu osnovnog javnog tužioca u Kraljevu zadržala do 48 sati S.Š. (62), republičkog saobraćajnog inspektora iz Kraljeva, zbog osnova sumnje da je izvršio 10 krivičnih dela prevare, saopštila je danas PU Kraljevo.

Sumnja se da je S.Š. od 2012. godine stupio u kontakt sa 10 građana iz Kraljeva koje je doveo u zabludu, nudeći im posao uz povoljne radne uslove i platu u iznosu od oko 2.500 evra u Nemačkoj gde, kako je navodio, ima svog drugara koji ima potrebu za radnom snagom, jer poseduje građevinsku firmu.

Verujući u priču osumnjičenog, oštećeni građani su S.Š., na ime izrade radne dozvole, davali zahtevanih 500 evra i fotokopije svojih pasoša i diploma o završenoj školi.

Oštećeni građani su odlazili u Nemačku, ali su se ubrzo vraćali, jer im nisu bili obezbeđeni radni papiri, kao ni adekvatni uslovi za stanovanje i plata.

Policijski službenici će osumnjičenog, u zakonskom roku, privesti osnovnom javnom tužiocu u Kraljevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: