Lažni predstavnik EU varao Nišlije

Niška policija uhapsila je S.D.(56) iz Leskovca zbog sumnje da je kao lažni predstavnik Evropske unije uzimao novac od ljudi obećavajući im zaradu i zaposlenje

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 28.08.2014.

14:31

Default images

Sumnja se da je S.D. vlasnike ugostiteljskih objekata lagao da je predstavnik Evropske unije i da je u mogućnosti da njihove usluge preporuči višečlanoj komisiji EU, koja u Srbiju, navodno, treba da stigne 1.oktobra, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

On se sumnjiči da je obećavao 2. 380 evra za njihove usluge. Sa druge strane od vlasnika ugostiteljskih objekata tražio je dokumentaciju, kako bi se uverio da su ispunjeni potrebni uslovi, kao i po 20 do 120 evra, da bi tu dokumentaciju poslao u sedište EU.

Sumnja se da je S.D. oštetio i veliki broj građana obećavajući im zaposlenje u zemljama EU. Za ponuđene usluge je od šest osoba uzeo, kako se sumnja, od 950 do 5. 000 evra, saopštavaju iz policije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će biti priveden nadležnom tužiocu u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: