"Kantrimen": Novi iskazi devojaka

Devojke osumnjičene da su bile u "mini kantrimenu" kojim je na Brankovom mostu udaren Luka Jovanović, biće ponovo saslušane na sopstveni zahtev.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 28.08.2014.

10:25

Default images

One se terete da su pomagale u prikrivanju zločina osumnjičenom i odbeglom Marku Milićevu, za koga se veruje da je bio za volanom.

"Tamara Bogadanović i Milica Novaković biće ponovo ispitane, na njihov zahtev, i videćemo da li će reći nešto novo", rekao je tužilac Trećeg osnovnog tužilaštva Boris Pavlović.

On je dodao da će se sutra ponovo obaviti i prepoznavanje osumnjičenog Bratislava Vesovića.

Obe devojke, koje su tvrdile da ne poznaju Vesovića, osumnjičeg kao glavnog pomagača odbeglog osumnjičenog Marka Milićeva ,i da ga kobne noći, 25. jula, nisu videle, biće pozvane da ga identifikuju između više lica.

Inače, Treći osnovni sud u Beogradu prošle sedmice odredio je pritvor do 30 dana za svih sedam osumnjičenih prijatelja i pomagača Marka Milićeva zbog bojazni da bi tokom istrage mogli da utiču na svedoke. Sud je juče usvojio žalbu tužilaštva i pritvor im odredio po još jednom zakonskom osnovu, a to je da ne ponove krivično delo.

Osim Vesovića, Bogdanovićeve i Novakovićeve, u pritvoru su i Nikola Lepen, Dana Manevski, kao i taksista Saša Janković i Bojana Petrović.

Za Milićevim je raspisana crvena Interpolova poternica, kako bi bio uhapšen gde god da bude identifikovan. On se traži i na ime Marko Milićev i na ime Marko Marković, jer se sumnja da koristi dva pasoša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: