Mali: Uskoro obnova nasipa duž reka

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da su završeni projekti za obnovu nasipa uz reke u Beogradu i da bi radovi uskoro trebalo da počnu.

Izvor: Beta

Četvrtak, 28.08.2014.

15:53

Default images

"Projekti su završeni, obavljene su dodatne konsultacije sa predstavnicima preduzeća Beogradvode i Srbijavode, kao i sa Republičkom direkcijom za vode i pitanje je dana kada će se krenuti u njihovu realizaciju", rekao je Mali prilikom obilaska Obrenovca.

Kako je saopšteno iz gradske uprave, gradonačelnik je u Obrenovcu, koji je bio polavljen u maju, prisustvovao početku izgradnje prve kuće koja se gradi na parceli vlasnika iz sredstava Evropske unije. Mali je rekao da će kuća biti završena za dva i po meseca. "Prisustvujemo početku izgradnje prve od 60 novih kuća koje su u potpunosti uništene u majskim poplavama. Bilo je potrebno malo vremena da bi se krenulo u obnovu i izgradnju novih kuća, pre svega, zbog procedure EU i odabira izvodjača radova", rekao je on. Mali je rekao i da je završena rekonstrukcija vrtića "Nevena" u Obrenovcu koji će početi da radi 1. septembra, dok se sanacija još dva završava ove sedmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: