CG: Zatvorenik pokušao samoubistvo

Jedan od optuženih za prebijanje novinarke podgoričkog lista Dan Lidije Nikčević pokušao je da se ubije u zatvoru, preneli su podgorički mediji.

Izvor: Beta

Sreda, 27.08.2014.

11:15

Default images

Vladimir Mitrović (31) pokušao je da se obesi u ćeliji zatvora u Spužu kod Podgorice i njega su sa improvizovanih vešala skinuli službenici zatvorske policije i pritvorenik sa kojim deli sobu, objavio je detalje dnevnik Vijesti, kojem je informacija o pokušaju vešanja potvrđena u zatvoru.

Mitrovićevo zdravstveno stanje je dobro, potvrdili su iz uprave zatvora i njegov advokat Bojana Bešović.

Mitrović je jedan od šestorice optuženih za prebijanje novinarke Dana Lidije Nikčević u Nikšiću, u januaru ove godine.

Mitrović tvrdi da je nevin i da je bez dokaza u zatvoru. Mitrovićev otac Milovan ranije je izjavio u sudu da mu je optuženi sin, prilikom jedne od poseta zatvoru, poverio da ga je policija "batinama prisilila da potpiše serviranu izjavu".

Optuženi za napad na novinarku su početkom avgusta štrajkovali glađu u zatvoru, dok su njihove porodice organizovale protestnu šetnju ispred Višeg suda i kancelarije Evropske komisije u Podgorici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: