Vrebalov: Ne prelazim u SDPS

Funkcioner DS Milivoj Vrebalov demantovao navode pojedinih medija da vodi pregovore sa SDPS Rasima Ljajića o prelasku u tu stranku.

Izvor: B92

Subota, 23.08.2014.

14:36

Default images

Potpredsednik Skupštine Vojvodine je na konferenciji za novinare u Pokrajinskom odboru DS-a, na kojoj su predstavljeni principi te stranke koji se tiču Vojvodine, rekao da samo njegovo prisustvo dovoljno govori o takvim medijskim spekulacijama.

"Ne odlazim iz DS-a. Čim sam ovde - znači da ne odlazim", poručio je Vrebalov.

Dodao je da je kao potpredsednik pokrajinskog parlamenta u poslednje vreme vodio dijalog sa predstavnicima svih poslaničkih grupa u Skupštini Vojvodine.

"Očigledno je neko u tom dijalogu video samo dijalog sa SDPS-om", kazao je Vrebalov.

Predsednik Pokrajinskog odbora DS-a Miroslav Vasin rekao je da su pokrajinski poslanici te stranke neprestano izloženi ucenama i pritiscima različite vrste, ali je dodao da je poslanička grupa DS-a i pored toga stabilna.

"Srpska napredna stranka i njeni saveznici neprekidno uznemiravaju i nas i javnost različitim glasinama", kazao je Vasin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: