Ne duguje direktor već njegova mama

Direktor niškog Vodovoda i narodni poslanik Dejan Andrejević kaže da dug od oko 440 hiljada dinara za vodu, grejanje i komunalije nije njegov već njegove majke.

Izvor: B92

Petak, 22.08.2014.

16:01

Default images

On je to rekao nakon što su neki mediji objavili informacije o dugovanjima koje ima za komunalne usluge. U JKP Objedinjena naplata nisu za B92 mogli da preciziraju čiji je dug. Nišlije smatraju da je nedopustivo da, ukoliko je to tačno, nosilac javne funkcije ima toliki dug.

Direktor niškog Vodovoda Dejan Andrejević za B92 tvrdi da se dugovanja koja su objavljena u medijima odnose na stan njegove majke u kome on ne živi, kao i da ne poseduje nekretnine na svoje ime. Preuzeo je na sebe plaćanje tih računa i kaže da se, prema sklopljenom reprogramu, rate redovno izmiruju. "Ja sam zgranut što pričamo o ovoj temi, imam administrativnu zabranu i sa ličnog dohotka mi se skida rata za dugovanja", kaže nam Andrejević.

Zbog zaštite podataka o ličnosti u JKP Objedinjena naplata podatak o tome koliko Andrejević duguje za komunalije nisu mogli da nam potvrde. Ono što su nam rekli jeste da iznos od preko 430 hiljada dinara, koliko, kako pišu neki mediji, Andrejević duguje, spada u red velikih dugovanja u Nišu.

List "Blic" je danas objavio da direktor niškog Vodovoda i narodni poslanik Dejan Andrejević (SNS) duguje 438.836 dinara za vodu, grejanje, odvoz smeća i ostale komunalne usluge.

Prema dokumentaciji do koje je došao ''Blic'', Andrejević je dva puta sklapao ugovore o otplati duga, ali kasni i s plaćanjem rata i s plaćanjem tekuće potrošnje. Stan na koji se odnose dugovanja vlasništvo je Dejanove majke, ali ga on koristi, za šta je dokaz je i pisana izjava, u koju je ''Blic'' imao uvid, kojom Andrejević prihvata da plaća dažbine, jer živi u tom stanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: