Nastavlja se zaprašivanje komaraca

Na više lokacija u Beogradu u petak uveče će biti sprovedena akcija suzbijanja odraslih formi komaraca, uređajima sa zemlje.

Izvor: B92

Petak, 22.08.2014.

15:03

Default images

Gradski Sekretarijat za zaštitu životne sredine je najavio da će akcija će biti sprovedena na Adi Huji, Višnjici, Velikom selu, Slancima, Kaluđerici, Vinči, Ritopeku, Grockoj, Boleču, kao i na lokalitetima na levoj obali Dunava, u naseljima Krnjača i Mali Raj.

Posle epidemijske 2013. godine, koju je obeležilo širenje virusa groznice zapadnog Nila, očekuje se da će broj zaraženih osoba ove sezone biti znatno manji, rekla je pre nekoliko dana epidemiolog dr Bojana Grgić, ističući da su te varijacije vezane za karakter oboljenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: