DS nekonsolidovana,Stefanović dokaz

NDS je saopštila da su izjave funkcionera DS Borislava Stefanovića dokaz da njegova stranka nije konsolidovana.

Izvor: Tanjug

Sreda, 20.08.2014.

23:34

Default images

Nova demokratska stranka (NDS) saopštila je večeras da su izjave potpredsednika Demokratske stranke (DS) Borislava Stefanovića dokaz nekonsolidovanosti te partije, ukazujući da je pre dva dana izjavio da saradnja sa NDS nije moguća, da bi potom rekao da nema ništa protiv te saradnje.

"To što je Stefanović pokazao da nije sposoban da konsoliduje ne samo sopstvene izjave nego i misli, svakako nije dokaz konsolidacije DS, bez koje je nemoguće nastaviti pregovore sa ovom strankom", navedeno je u saopštenju u kome se ukazuje da se Vojvodina suočava sa ozbiljnom ekonomskom i političkom krizom koja zahteva hitna rešenja.

"Međutim, DS ne razmatra moguća rešenja spram toga šta je u interesu građana i pokrajine, već očigledno spram stranačkih interesa. Kada Stefanović menja svoje iskaze u roku do 24 časa, mi ne možemo znati šta je njegovo uverenje i politički stav, a šta prilagođavanje trenutnim interesima stranke", kažu u NDS.

Ocenjuju i da je Stefanovićev motiv da je za saradnju sa NDS na pokrajinskom, ali ne i na republičkom nivou zadržavanje vlasti.

Potpredsednik DS Borislav Stefanović izjavio je juče da apsolutno podržžava razgovore s Novom demokratskom strankom o rekonstrukciji Vlade Vojvodine kako bi se sprečilo da Srpska napredna stranka (SNS) i tu preuzme vlast.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: