Uhapšena zbog pljačke crkve

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je ženu zbog sumnje da je opljačkala crkvu i iz nje odnela 60.000 dinara priloga koje su ostavili vernici.

Izvor: B92

Utorak, 12.08.2014.

09:44

Default images

Kako je saopštila policija, uhapšena je M. N. (36) iz Stare Pazove, osumnjičena da je izpravoslavne crkve u Satroj Pazovi ušavši kroz prethodno razbijen prozor, ukrala priloge koje su vernici ostavljali u iznosu od oko 60.000 dinara.

Njoj je posle saslušanja odredjen pritvor do 30 dana, a protiv saizvršioca iz Kruševca, podneta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Policija je uhapsila i S.V. (30) iz Ugrinovaca zbog sumnje da je iz jedne kuće u Novom Slankamenu ukrao pištolj, zlatni nakit i nešto novca.

Osumnjičeni se tereti i za pokušaj provale benzinske pumpe "Lukoil" u blizini Krnješevaca, a prilikom hapšenja, policija je kod njega pronašla drugi pištolj i devet metaka, u nelegalnom posedu.

Nakon saslušanja S. V. je odredjen pritvor do 30 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: