I mediji u regionu o ubistvu Tijane

Svi mediji u regionu objavili su informacije o nestanku, potrazi i ubistvu 15-godišnje devojčice Tijane Jurić iz Subotice.

Izvor: B92

Petak, 08.08.2014.

12:46

Default images

Hrvatska agencija Hina, kao i agencija u BiH Fena, detaljno su juče prenosile vesti o hapšenju njenog ubice, 34-godišnjeg mesara iz Surčina.

Istovremeno, brojni sajtovi u tim zemljama -Jutarnji list, Index.hr, Dnevni avaz, Nezavisne...uz zgroženost objavili su njegove fotografije, detalje iz njegovog života, kao i zahteve sa društvenih mreža da se za tog, monstruma, kako su ga nazivali, uvede smrtna kazna.

Naročito je opisano kako se ubica ponašao posle monstrumskog čina, da se vratio na posao kao da se ništa nije dogodilo i pokazao potpuno odsustvo kajanja za svoje zlodelo.

O Tijanijoj golgoti pisali su i makedonski mediji koji su poseban naglasak stavili na hladnokrvnost ubice koji prilikom opisa zlodela nije pokazao ni trunku kajanja, kao i slovenački, prenoseći izjave njenog oca i prijatelja.

Mediji u regionu su preneli i da je u Subotici proglašen Dan žalosti, kao i da će Tijana koja je, kako ističu, mučki ubijena, biti danas sahranjena.

Njeni prijatelji okupiće se večeras u centru Subotice i paljenjem sveća održaće pomen devojčici.

Telo Tijane Jurić iz Subotice nađeno je na deponiji u okolini Sombora, više od 20 kilometara od Bajmoka gde je nestala.

Đurić je priznao ubistvo koje se dogodilo u noći između 25. i 26. jula, nedaleko od sportskog centra u Bajmoku, i pokazao mesto na kojem je zakopao telo.

U potragu za njom, uz srpsku, bili su uključeni i mađarska policija, Evropol i Interpol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: