Petak u Subotici dan žalosti

Gradsko veće u Subotici odlučilo je danas da u petak proglasi dan žalosti u tom gradu zbog ubistva 15-godišnje Tijane Jurić.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.08.2014.

15:49

Default images

Prijatelji Tijane Jurić okupiće se sutra uveče u centru Bajmoka i paljenjem sveća održaće pomen 15-godišnjoj devojčici koja je monstruozno ubijena.

Okupljanje je predviđeno za 19 časova, a Tijanini drugari pozvali su sve građane da im se pridruže i ponesu sveće sa sobom.

Telo Tijane Jurić iz Subotice nađeno je na deponiji u okolini Sombora. Policija je uhapsila Dragana Đurića iz Surčina koji je priznao ubistvo i pokazao mesto na kojem je zakopao telo.

Tijana je nestala u noći između 25. i 26. jula, nedaleko od sportskog centra u Bajmoku. U potragu za njom, uz srpsku, uključila se i mađarska policija, kao i Evropol i Interpol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: