Danas sparno, popodne pljuskovi

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, sparno i toplo, posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 04.08.2014.

07:35

Default images

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutarnja temperatura biće od 14 do 19, a najviša dnevna od 26 do 32 stepena.

Ujutro će po kotlinama i rečnim dolinama biti kratkotrajna magla. Vetar slab, uglavnom zapadni i severozapadni.

I u Beogradu tokom dana pretežno sunčano, sparno i toplo. Posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti, sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab, zapadni i severozapadni.

Jutarnja temperatura u glavnom gradu oko 19, a najviša dnevna oko 31 stepen.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka, 11. avgusta, do petka će biti nestabilno, malo svežije, promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinama.

Češća pojava padavina sa obilnijim količinama očekuje se u sredu i četvrtak. Od subote pretežno sunčano i umereno toplo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: