MH17:Malezija šalje svoje policajce

Ukrajina i Malezija potpisale sporazum prema kojem će malezijska policija biti upućena na mesto udesa malezijskog aviona u istočnoj Ukrajini.

Izvor: Tanjug

Petak, 01.08.2014.

21:07

Default images

Na osnovu ovog dokumenta, Malezija će moći da se priključi istrazi koju predvodi Holandija, navodi se u saopštenju ministarstva spoljnih poslova Ukrajine, prenosi Itar-Tass.

Pripadnici malezijske policije biće poslati u Ukrajinu a medju njima će se nalaziti i predstavnici civilne policije koji će biti zaduženi za obezbedjivanje mesta udesa, saopštilo je ukrajinsko ministarstvo.

Avion malezijske kompanije Malejža erlajnz oboren je 17. jula nad istokom Ukrajine a svih 298 putnika i članova posade je poginulo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: