BG: Zarobio i maltretirao ženu

Beogradska policija uhapsila je I.P. (1976), zbog sumnje da je u svom stanu protivpravno lišio slobode žensku osobu i maltretirao je.

Izvor: Tanjug

Petak, 01.08.2014.

15:46

Default images

Njemu se na teret stavlja i držanje oružja i trgovina drogom.

I.P. se, kako je navedeno, tereti da je u svom stanu u Beogradu protivpravno lišio slobode i držao žensku osobu i fizički je maltretirao.

U saopštenju MUP-a se precizira da je I.P. uhapšen i zbog nedozvoljene proizvodnja, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana u kome on stanuje, policija je pronašla tri pištolja „glok", kalibra 9 mm, pištolj crvena zastava M-57, kalibra 7,62 mm, 138 komada pištoljske municije raznog kalibra, zatim 20 komada patrona za lovačku pušku, te 84 komada tableta "ekstazi" i 40,71 gram kokaina.

Osumnjičeni I.P. će, kako navodi MUP, uz krivičnu prijavu, biti priveden dežurnom zameniku Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: