Nestala još jedna devojčica

Katarina Z. (16) iz Kule je u subotu oko 18 sati otišla na rođendan u Kostolac, ali se sa njega nije vratila, pišu Novosti.

Izvor: Blic

Četvrtak, 31.07.2014.

22:00

Default images

Nestanak je juče oko 19 časova prijavljen policiji, koja je krenula u potragu.

Katarinina majka Snežana kaže da se Katarina nije vratila sa rođendana i da su brat i ona počeli da tragaju za njom.

“Prijavili smo njen nestanak policiji. Svi je traže - moji prijatelji, njeni školski drugari, njen momak Goran. Telefon joj je isključen”, kaže majka Snežana.

Novosti javljaju da se Katarina večeras javila svom dečku Goranu Đ. sa nepoznatog broja i da je navodno tražila broj svoje majke.

Međutim, njena majka je, takođe, Novostima rekla da nema nikakve nove informacije.

Goran je ranije za Novosti rekao da su se njih dvoje poslednji put videli u subotu.

“Sedeli smo u parku i rastali smo se oko 18 časova u subotu. Otišla je da se nađe sa drugom i drugaricom koje ja ne poznajem, a zatim je, kako mi je rekla, otišla sa njima na rođendan. Oko 21 čas telefon joj je bio nedostupan. Od tada ne znamo ništa o njoj”.

Blic piše da će sutra ujutru Katarinin dečko otići na razgovor u policiju.

Katarina je učenica Poljoprivredne škole u Požarevcu. Sa majkom, bratom i sestrom živi u Kuli kod Požarevca. Otac je trenutno u Rumuniji gde je zaposlen.

Portparol Policijske uprave Požarevac Jasmina Tišma potvrdila je da je majka Katarine Zarić nestanak svoje ćerke prijavila juče.

"Majka Snežana je lično došla u policiju i prijavila nestanak svoje 16-godišnje ćerke", rekla je Tišma.

Ona je dodala da policija intezivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja, kao i da u ovom trenutku nema saznanja da se Katarina javila majci ili njenom dečku.

Pošto se radi o nestanku maloletne osobe, napominje Tišma, policija mora da poštuje sva pravila vezana za tu okolnost, te će javnost biti obaveštena o detaljima slučaja tek uz saglasnost njenih staratelja. Ukoliko imate neku informaciju o Katarini, možete pozvati njenu majku na broj telefona 064/0758451. I maloletna Tijana Jurić (15) nestala je 26. jula u 00.25 časova nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku, između ulica Tri istarske žrtve i Njegoševe.

U potrazi za Tijanom Jurić, koja je nestala pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, učestvuju Žandarmerija i specijalistička ekipa MUP-a, a pogranični deo pretraživala je i mađarska policija.

Zbog blizine državne granice s Mađarskom, odmah je ostvaren kontakt s njihovim nadležnim organima, kao i sa službom Interpola. Ministar policije Nebojša Stefanović je juče izjavio da ima ozbiljnih indicija da je Tijana Jurić oteta, kao i da je 15-godišnja devojčica viđena u Mađarskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: