Na Horgošu se čeka oko 90 minuta

Na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu, vreme čekanja za putnička vozila i autobuse je oko 60 minuta, a na Horgošu, na ulazu, oko 90 minuta, saopštio je MUP.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 31.07.2014.

08:55

Default images

Na Špiljanima, Kelebiji, Jabuci, Gostunu i Sremskoj Rači nema većih zadržavanja, navedeno je u saopštenju Biroa za saradnju s medijima MUP-a.

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMSS), saobraćaj je umerenog intenziteta, a vozačima se ukazuje na mokre kolovoze i rupe.

Kiša, koja je tokom noći padala i koja još uvek pada u pojedinim delovima Srbije, uslovila je da se saobraćaj na većini putnih pravaca obavlja po mokrimkolovozima, što zahteva dodatnu opreznost za volanom.

Svim vozačima se savetuje da brzinu kretanja prolagode uslovima na putu i da poštuju saobraćajne propise kako ne bi ugrožavali svoju, a i tudju bezbednost.

Na deonicama, gde se izvode radovi, svim vozačima se savetuje da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Zbog nestabilnih vremenskih prilika, odnosno kiše, povećan je broj odrona na putevima trasiranim duž klisura i stenskih useka, kao i na Djerdapskoj i Ibarskoj magistrali, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: