"Presude Miškoviću do kraja godine"

Premijer Vučić izjavio je da pretpostavlja da će do kraja godine biti prve pravosnažne presude u postupku koji se vodi protiv vlasnika Delte Miodraga Miškovića.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 31.07.2014.

19:20

Default images

"Video sam danas da su neki rekli - postavite Miškovića za direktora Srbijagasa. I to me pitaju oni koji su postavili Miškovića za šefa Srbije, da bude direktor svih javnih preduzeća, ministar u svim ministarstvima, da bude predsednik vlade i države, a protiv Miškovića nikada nisu pokrenuli postupak.

A ova država i neka druga vlast vode protiv Miškovića postupak i do kraja godine pretpostavljam biće prvostepene presude", rekao je Vučić.

On je odgovarajući na pitanja poslanika u parlamentu rekao da izgleda da su Beko, Mišković i ostali počeli da plaćaju poreze i naveo kolike su poreze platile pojedine njihove kompanije i firme vlasnika još nekih velikih kompanija.

Kako je dodao, zakoni su isti za sve - i za Miškovića i za Beka i za poslanika Isu Kamberija (kojeg je više puta danas zamolio da Albanci na jugu Srbije počnu da plačaju struju) i za njega i za sve druge građane Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: