Stefanović i Kirbi o saradnji

Nebojša Stefanović razgovarao sa Majklom Kirbijem o unapređenju saradnje u oblasti unutrašnjih poslova i pomoći SAD u suzbijanju ekonomskog kriminaliteta.

Izvor: B92

Sreda, 30.07.2014.

14:42

Default images

Kirbi je, kako se navodi u saopštenju MUP-a, istakao spremnost da kroz programe ICITAP i OPDAT Ministarstva pravde SAD pomognu MUP-u Srbije u suzbijanju ekonomskog kriminaliteta - sive ekonomije, proizvodnje i distribucije akcizne robe, utaje poreza, kao i u suzbijanju krijumčarenja robe preko administrativne linije sa Kosovom i Metohijom.

Ministar unutrašnjih poslova iambasador SAD u beogradu razgovarali su i o poplavama u Srbiji, angažovanju i doprinosu MUP-a tokom istih, kao i o blagovremenoj pripremi za nove vanredne situacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: