Danas oblačno, uz kišu i grmljavinu

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok se ponegde očekuju kratkotrajne vremenske nepogode.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 28.07.2014.

07:49

Default images

U pojedinim delovima zemlje se očekuju nepogode sa velikom količinom padavina, pojavom grada i pojačanim vetrom.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ), duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 15 do 20, najviša dnevna od 26 do 29 stepeni Celzijusa.

RHMZ navodi i da se danas i sutra ponegde očekuju nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i jakim vetrom.
Nevreme u Beogradu (Foto: Tanjug)
U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 19, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

Nevreme praćeno jakom grmljavinom i kišom pogodili su i u subotu i u nedelju u toku noći Beograd. Nevreme je sinoć dovelo do poplava ulica u Nišu.

U Srbiji će u narednih sedam dana, do 4. avgusta, biti promenljivo oblačno i nestabilno, u većini dana sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, cešćim posle podne i uveče.

Moguće su i nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i jakim vetrom, naročito u sredu i četvrtak.

Krajem perioda pretežno sunčano i toplo. Temperatura uglavnom oko prosečnih vrednosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: