Dvoje se utopilo u selu kod Valjeva

U valjevskom selu Balinović danas su se najverovatnije dogodila dva utapanja, potvrđeno je agenciji Beta u policiji.

Izvor: B92

Nedelja, 27.07.2014.

21:50

Default images

Najpre se tokom dana S. J. (57) iz Beograda utopio u bari svog prijatelja kod koga je bio u gostima. Kako nije bilo tragova sumnjive smrti, policija taj slučaj "vodi kao samoubistvo".

Oko 18 sati prijavljen je, takodje u Balinoviću, nestanak ženske osobe rodjene 1973. godine. Na obali pored reke Jablanice pronadjene su njene "japanke", a vatrogasno-spasilačka ekipa iz Valjeva nastoji da reši taj slučaj.

"Za sada ne možemo ni da potvrdimo, ali ni da demantujemo utapanje u reci kao eventualni uzrok nestanka te osobe", rekao je večears Beti dežurni u Vatrogasno-spasilačkom bataljonu.

Danas posle 15 sati na području Valjeva zabeleženo je nevreme sa grmljavinom i tokom tri sata palo je 46 litara kiše po kvadratnom metru. U pojedinim selima oko Brankovine bilo je i slabog grada.

Kolubara, Obnica, Jablanica i Gradac blago su nadošle, a nadležni kažu da ne preti njihovo izlivanje iz korita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: