BG: Petoro povređenih u udesima

U toku noći Hitna pomoć imala 115 intervencija, 29 na javnom mestu a dogodila su se tri udesa, u kojima je povređeno pet mlađih osoba i jedan policajac.

Izvor: B92

Nedelja, 27.07.2014.

10:58

Default images

Sinoć u udesu, koji se dogodio u 19.41 sati u Bulevaru kralja Aleksandra povređene su tri mlađe osobe, dva mladića i jedna devojka i prevezeni u Urgentni centar.

Prema rečima je portparolke Hitne pomoći Nade Macura u 03.43 sati u Mekenzijevoj ulici je povređen policijac, kada ga je okrznulo vozilo i on je zbrinut u Urgentnom centru.

Nešto kasnije, u 05.03 sati u saobraćajnom udesu na Gazeli povređene su dve osobe, mladić oko 25 godina i devojka oko 22 godine. Oboje su zbrinuti u Urgentnom centru, rekla je Macura Tanjugu.

U toku noći, dok je trajalo nevreme, ekipa Hitne pomoći se kraće vreme zaglavila u Ripnju, ali je uspela da pacijenta koga je prevozila uspešno zbrine u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu, rekla je ona.

Jutros u 06.22 sata u Jajincima, ekipa hitne pomoći prevezla je u Urgentni centar hroničnog bolesnika, inače invalida, koji je zbog udara groma nedaleko od njegove kuće i nestanka električne energije, doživeo stres, istakla je Macura.

U toku noći najviše zdravstvenih problema imali su hronični bolesnici, a od pomoći Hitnoj pomoći najviše su se javljali astmatičari, naglasila je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: