Merdare:Kolona od 40 km, čeka se 8h

Na administrativnom prelazu Merdare kolona vozila je na ulazu na Kosovo dostigla 40 kilometra i čeka se do osam sati, javila je agencija Kosovapres.

Izvor: B92

Nedelja, 27.07.2014.

17:35

Default images

Veliki broj Albanaca je krenuo preko Srbije kako bi na Kosovo došao zbog proslave Ramazanskog bajrama, a mnogi od njih su za agenciju Kosovapres izrazili nezadovoljstvo zbog prekomernog čekanja.

Mnogobrojni putnici su se požalili i na preterane birokratske zahteve sa dokumentima koje traže kosovski carinici, navodeći da je to neshvatljivo, javlja Kosovapres.

I javni servis RTK je potvrdio da puntici na Merdarama čekaju do osam sati.

Portparol policije Kosova Baki Kelani je, medjutim, za RTK rekao da je na Merdarama smanjeno čekanje i da se sada čeka četiri sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: