Pucnjava na UKR-RUS granici

Na pograničnoj teritoriji između Rusije i Ukrajine, u blizini pet ruskih graničnih punktova protekle noći su se čule pucnjava i eksplozije.

Izvor: B92

Subota, 26.07.2014.

13:59

Default images

Kako je preneo "Glas Rusije", u saopštenju Južne carinske uprave Rusije se navodi da su juče uveče, nakon artiljerijske kanonade na teritoriji Ukrajine i eksplozija u blizini granice, na skoro tri sata bili evakuisani službenici carinskog punkta "Novošahtinsk".

Tokom noći, na jedan sat je bio zaustavljen rad ruskog carinskog punkta "Gukovo".

Prelazni punkt "Uspenka" bio je zatvoren osam sati, dok su ruski carinici na susednom carinskom punktu "Matvejev kurgan" ostali na radnom mestu.

Kontrolni punkt "Novoazovsk" je, takođe, obustavio rad, a kako prenosi "Glas Rusije", jutros je na području susednog prelaznog punkta "Dolžanski" bio vidljiv crni dim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: