KV:Zaplenjena 32 paketića marihuane

Kraljevački policajci presekli su još jedan lanac trgovine opojnim drogama i zaplenili 32 paketića sa biljnom materijom, za koju se sumnja da je marihuana.

Izvor: Tanjug

Subota, 26.07.2014.

12:00

Default images

Po nalogu tužioca uhapšene su četiri osobe sa područja Kraljeva, odredjen im je pritvor do 48 sati i protiv njih su podnete krivične prijave, saopšteno je iz PU Kraljevo.

N.Z. (21) i S.S. (21) uhapšeni su zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok su R.V.M.(30) i D.Ć.(22) zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pripadnici kraljevačke kriminalističke policije prilikom pretresa stana i drugih prostorija u vlasništvu N.Z., izvršenim po naredbi sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kraljevu, pronašli 32 paketića sa biljnom materijom za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

Sumnja se da je N.Z. prodavao paketiće opojne droge drugoosumnjičenom S.S., kod koga su prethodnih nekoliko dana pronadjena dva paketića ove biljne materije i da je potom S.S. istu materiju prodavao osumnjičenima R.V.M. i D.Ć.

U toku je dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti izvršenja ovih krivičnih dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: